Baš kao u pjesmi “Come out and play” Billie Eilish, više ne želimo skrivati novo ažuriranje essence proljeće/ljeto 2023.! Vrijeme je za razigrane make-up eksperimente, izražajne izglede, intenzivne boje i iznenađujuće efekte! Vaše će lice postati platno za isprobavanje individualnih stilova i izražavanje vaše osobnosti.

Kako bismo osigurali da šminkanje bude zabavno, potrebni su nam proizvodi koji daju visoku učinkovitost s brzim rezultatima i koji se lako nanose. Naravno, ne treba zanemariti ni učinak njege kože. Zato novi i ponovno lansirani essence proizvodi u ažuriranju kombiniraju funkcionalnost, kvalitetu, izvedbu kao i aspekte njege kože. Zahvaljujući višenamjenskim proizvodima, ljubitelji ljepote trebaju samo nekoliko osnovnih stvari za svoj izgled – bilo da je diskretan i prikladan za svakodnevno nošenje ili izražajan i jedinstven.

Zanima vas još više istaknutih stavki? Otkrijte nove i uzbudljive Trendovske kolekcije i online ekskluzive svakog mjeseca na www.essence.eu.Ponekad se morate počastiti. Visokokvalitetni artikli za ljepotu poznati kao Little Luxuries uz dobar omjer cijene i učinka ne samo da čine našu svakodnevicu malo ljepšom, već stvaraju i osobni učinak nagrađivanja.

Uz Let Beauty entertain you, CATRICE nudi Beauty proizvode s iznenađujućim efektima, jedinstvenim bojama, nevjerojatnim teksturama i estetskim pakiranjima.