Bye, bye jednostavni nude izgled! Novo ažuriranje CATRICE jesen/zima 2022. daje turobnoj sezoni dašak boje i sadrži cool proizvode koji obavljaju nekoliko funkcija odjednom: iznenađuju izvanrednim bojama i teksturama, njeguju vrijednim sastojcima i uvjeravaju svojim snažnim djelovanjem. Mali naglasci koji pomažu da svakodnevni život učinite ljepšim i otkrijete sebe na potpuno novi način – vjerni našem novom motu:

IT’S NOT MAGIC.

IT’S MAKE-UP.

Novi CATRICE proizvodi se mogu koristiti intuitivno, hranjivi su, iznenađujući i imaju trenutni efekt – ovaj aspekt multi taskinga se također odražava u četiri trenda sezone:

Zašto komplicirati stvari kada mogu biti tako jednostavne?

Mi činimo Make it Easy – transparentno i razumljivo komuniciramo svim ljubiteljima ljepote efekte proizvoda, od čega su napravljeni i kako se nanose.

Ingredients that Care, njegujući sastojci u CATRICE proizvodima nisu uvjerljivi samo zbog svoje izvrsne učinkovitosti, već i zbog svog hranjivog učinka.

Pobjeći od svakodnevnog životnog stresa na kratko?

Surprise Me donosi iznenađujuće trenutke u svim dimenzijama: sa svojim jedinstvenim teksturama, bojama i efektima, proizvodi vas pozivaju na eksperimentiranje. 

Živite u trenutku i ne gubite vrijeme – to je naziv igre. CATRICE stoga poručuje No Time to Wait i nudi proizvode koji su jednostavni, pouzdani i imaju trenutačni učinak – bez obzira gdje se nalazite: posao, u pokretu ili kod kuće.