Catrice proljeće/ljeto 2024. slavi ljepotu individualnosti. Ova sezona usmjerena je na osnaživanje samoizražavanja i otkrivanje kozmetičkih proizvoda i trendova koji su jedinstveni kao i pojedinac koji ih nosi. Također se radi o otkrivanju radosti koju šminka donosi i pronalaženju novih favorita i osnova koje svaki dan čine malo čarobnijim i ljepšim.


BEAUTY TRENDS


BEAM ME UP
Fantazije o ljepoti postaju stvarnost uz sanjive, holografske boje, efekte eterične kože i teksture koje zadivljuju. Ova nadrealna kolekcija za oči, lice, usne i nokte daje futuristički sjaj i izaziva nositelje da sanjaju velike snove i nadmaše osnovno.

CATRICE CAN GLAM
Y2K trendovi ljepote vraćaju se s osvetom! Odvažne boje i umjetnički potezi na vrhu su proljetno-ljetnih trendova popisa želja. S naklonom noćnom životu noughties i glamuru koji dolazi s njim, od dramatičnih efekata do živopisnih nijansi, izražavanje divlje strane ljepote nikada nije bilo tako zabavno.


EFFORTLESSLY PERFECT
Manje, pametnije, bolje je makeup moto za lak izgled ove sezone. Učiniti više s manje lako je s proizvodima koji su veći od svoje težine i djeluju bez obzira na to imate li pet ili 30 minuta za šminku. Budite sjajni, blistavi i prekrasni uz nove must-have stvari koje štede vrijeme i pružaju savršenstvo bez napora.


BASICS 2.0
Ove osnove su sve samo ne dosadne. Formule visoke kvalitete koje nude najbolju izvedbu u klasi – uz djelić cijene – mijenjaju igru. Održive nadogradnje i ponovno osmišljeni favoriti na vrhu su popisa svakodnevnih stvari u koje se morate zaljubiti.