Catrice Pranvere/Vere 2024 feston bukurinë e individualitetit. Ky sezon ka të bëjë me fuqizimin e vetë-pasqyrimit dhe zbulimin e produkteve të bukurisë dhe trendeve që janë po aq unike sa edhe individi që i vesh ato. Bëhet fjalë gjithashtu për zbulimin e gëzimit që sjell makijazhi dhe gjetjen e favoritëve dhe bazave të reja që e bëjnë çdo ditë pak më magjike dhe më të bukur.

TRENDET E BUKURISË

BEAM ME UP
Fantazitë e bukurisë bëhen realitet me ngjyra ëndërrimtare, holografike, efekte eterike-lëkurë dhe textures që wow. Ky koleksion surreal për sytë, fytyrën, buzët dhe thonjtë jep një shkëlqim futurist dhe guxon që bartësit të ëndërrojnë dhe të shkojnë përtej bazës.

CATRICE CAN GLAM
Trendet e bukurisë Y2K janë kthyer me një hakmarrje! Ngjyrat e guximshme dhe goditjet artistike janë në krye të listës së dëshirave të trendit pranverë-verë. Me një tundje për të kërkuar jetën e natës dhe shkëlqimin që vjen me të, nga efektet dramatike deri te nuancat e gjalla, shprehja e anës së egër të bukurisë nuk ka qenë kurrë kaq argëtuese.

EFFORTLESSLY PERFECT
Më pak, më i zgjuar, më i mirë është motoja e makijazhit për të kërkuar pa mundim këtë sezon. Të bësh më shumë me më pak është e lehtë me produkte që godasin mbi peshën e tyre dhe punojnë nëse ka pesë minuta apo 30 për makijazh. Behuni te shkëlqyer, te ndritshem dhe të mrekullueshëm me must-haves të reja që kursejnë kohë dhe shërbejnë deri përsosmëri pa mundim.

BASICS 2.0
Këto gjëra bazë nuk janë aspak të mërzitshme. Formulat me cilësi të lartë që ofrojnë performancë më të mirë klas në një fraksion të çmimit–po ndryshojnë lojën. Përmirësimet e qëndrueshme dhe favoritët e riimagjinuar