Christmas Gnome Game nagradni natječaj

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „Christmas Gnome Game” (u daljnjem tekstu: Pravila) Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrada nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima. ČLANAK 1. Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. […]

Više...

“DON´T STOP ME NOW! CAUSE I´M HAVING A GOOD TIME.”

Ngjashëm me këngën popullore të Queen, nuk ka kohë për të humbur në Normalen e Re dhe mjaft për të kapur – kështu që është koha e përsosur për përditësimin e ri të essence Vjeshtë/Dimër 2022. Produktet e reja kanë efekte mbresëlënëse të menjëhershme, ngjyra intensive, performancë të lartë dhe përfitime të dukshme të kujdesit. […]

Više...

essence MAKE BEAUTY FUN pamje festive!

Festivalet muzikore janë ngjarje që na lejojnë të luajmë me pamjen tonë pa kufizime. Vendi më i mirë për të treguar ngjyrat tuaja të vërteta ishte padyshim festivali Ultra Europe 2022. Bukuria e markës essence është se grimi është argëtim dhe gëzim. essence është një markë e gëzueshme që i do femrat dhe zgjidhet gjithmonë […]

Više...

SRCE kozmetičkih brendova essence i Catrice tuče za svako živo biće na ovome svijetu, a ovog vikenda tuklo je za otok Silbu

Essence dhe Catrice besojne se vetem ato marka qe shmangin varferimin e burimeve natyrore dhemarrin pjese ne ruajtjen dhe mbikqyrjen e ekuilibrit ekologjik mund te jene te suksesshem ne planafatgjate. Te shtunden, me 12 qershor 2021, u mbajt nje Aksion ne ishullin Silba per pastrimin e gjirit Papranicadhe Lojisce nga plastika dhe aluvionet qe ndoten […]

Više...