Kao i iz popularne pjesme grupe Queen, nema vremena za gubljenje u novom normalnom i puno toga treba nadoknaditi – tako da je savršeno vrijeme za novi essence up date jesen/zima 2022. Novi proizvodi imaju impresivne trenutne efekte, intenzivne boje, visoku učinkovitost i primjetne pogodnosti njege. Još jednom, nema ograničenja za ljubitelje ljepote – igrajte se s različitim stilovima i istaknutim izgledom, isprobajte ih, eksperimentirajte – ukratko: samo se zabavite bez potrebe da brinete o održivosti i posljedicama. Na ovaj način možete razviti kreativne stilove da biste izrazili svoje pravo ja.

Ne samo samoizražavanje, već i “home, sweet home”,,je i dalje je potpuno u trendu. Umjesto da idete u beauty salon, i dalje možete kreirati svoje beauty tretmane kod kuće zahvaljujući novim essence proizvodima. Maske za njegu kože, serumi i pilinzi nude sve za samostalnu njegu i tretman u kući. Jedinstveni lakovi za nokte, nadlakovi s iznenađujućim efektima i praktični beauty alati su sve što vam je potrebno za manikuru.

Jeste li raspoloženi za još više istaknutih trenutaka? Svakog mjeseca na www.essence.eu možete otkriti nove, uzbudljive Trendovske kolekcije i Ekskluzivne online ponude. Za inovativne ideje za jedinstven izgled i brigu o sebi, pogledajte naše sjajne video zapise, inspirativne tutorijale i uzbudljive essence vijesti, koje se redovno prikazuju na našim društvenim mrežama.