Ngjashëm me këngën popullore të Queen, nuk ka kohë për të humbur në Normalen e Re dhe mjaft për të kapur – kështu që është koha e përsosur për përditësimin e ri të essence Vjeshtë/Dimër 2022. Produktet e reja kanë efekte mbresëlënëse të menjëhershme, ngjyra intensive, performancë të lartë dhe përfitime të dukshme të kujdesit. Përsëri, nuk ka kufij për adhuruesit e bukurisë – luani me stile të ndryshme dhe pamje të guximshme, provoni ato, eksperimentoni – me pak fjalë: thjesht argëtohuni pa pasur nevojë të shqetësoheni për qëndrueshmërinë dhe efektet. Në këtë mënyrë, ju mund të zhvilloni stile krijuese për të shprehur veten tuaj të vërtetë.

Jo vetëm vetë-shprehja, por edhe “shtëpi, e ëmbël shtëpi”, është ende totalisht në trend. Në vend që të shkoni në sallon, ju mund të bëni vetë trajtimet tuaja të bukurisë në shtëpi falë produkteve të reja essence. Maska për kujdesin e lëkurës, serumet dhe peelings ofrojnë gjithçka për vetëkujdes dhe një trajtim në kushte shtëpie. Manikyret unike, top coats me efekte befasuese dhe mjete praktike janë gjithçka që ju nevojitet për një DIY manikyr.

Në humor për më shumë momente kryesore? Në www.essence.eu mund të zbuloni çdo muaj Trend Editions dhe Online Exclusives të reja, emocionuese. Për ide inovative për pamje unike dhe përkujdesje për veten, shikoni videot tona interesante, instruksionet frymëzuese dhe lajmet emocionuese te essence, të cilat shfaqen rregullisht në kanalet tona të mediave sociale.