Во essence, ние веруваме дека убавината е ЗАБАВНА. Изборот, експериментирањето, нанесувањето, па дури и отстранувањето на шминката треба да биде забавно.

Страст и безгрижен пристап кон шминката, во хармонија со луѓето, животните и околината.
За тоа се залага брендот за козметика CATRICE.

Во essence, ние веруваме дека убавината е ЗАБАВНА

Изборот, експериментирањето, нанесувањето, па дури и отстранувањето на шминката треба да биде забавно. Нашата страст кон ова не води да создаваме – врвен квалитет, силни перформанси и иновативни производи. Од 2002 година ги нудиме нашите производи по пристапни цени, со највисоки стандарди на квалитетни состојки и цврст став кон не тестирање на животни.

Да се направи шминкањето забавно, достапно и одговорно е основно на нашата филозофија. Достапни производи во над 80 земји, essence прави производи кои ја прават убавината забавна, однатре и однадвор. essence се грижи како бренд кој се поврзува со околината и потрошувачите. Затоа имаме силна посветеност кон козметиката Cruelty Free, и го имаме ова од самиот почеток. Ниту животните, ниту околината не треба да страдаат како резултат на нашата љубов кон убавината и шминката. Згора на оваа essence работи напорно за да се зголеми уделот на вегански производи. Веќе сме на добар пат, бидејќи околу 84% од асортиманот е веган и работиме да го подобруваме секој ден.

91% од нашиот стандарден асортиман е со веган состојки (од 03/2021) Дистрибуиран во 85 држави 85% од нашите производи се произведени во Европа 0% essence никогаш не спровел тестирање на животни.

СТРАСНИ ЗА ШМИНКА – СЕРИОЗНИ ЗА ЛУЃЕТО И ПЛАНЕТАТА

Страст и безгрижен пристап кон шминката, во хармонија со луѓето, животните и околината. За тоа се залага брендот за козметика CATRICE. Од 2004 година, германскиот бренд носи производи на полиците во дрогериите, трговци на мало и онлајн продавници во околу 70 земји. Асортиманот го одразува стремежот на брендот да им понуди на љубителите на шминката ширум светот, низ широк спектар на бои и трендови, луксузни формули и иновативни производи за убавина со висококвалитетни состојки. Кредото е секогаш: „ Be Worry-Free “.

Веб страницата на Catrice е достапна за 50 држави Повеќе од 2.2 милиони следбеници на социјалните мрежи низ целиот свет 1.5 милиони кликнувања месечно на страницата www.catrice.eu 82% од нашите производи се со веган состојки Повеќе од 16 колекции годишно Врвна стапка на иновации од 50%/ година.

ПАРТНЕРИ