Dobitnici Christmas Gnome igre

Više od 16 000 puta odigrali ste našu Božićnu Christmas Gnome igru na www.christmas-gnome.com . Hvala vam na sjajnom odazivu i čestitamo svim niže navedenim dobitnicima koji su svojim znanjem, spretnošću i upornošću osvojili nagrade! Pratite nas i dalje za još zabavnih igara! adis karadza tatjana vuksanovic dzenita islamovic Aleksandra Telebar dzenita islamovic jelena roncevic […]

Više...

Christmas Gnome Game nagradni natječaj

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „Christmas Gnome Game” (u daljnjem tekstu: Pravila) Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrada nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima. ČLANAK 1. Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. […]

Više...

“DON´T STOP ME NOW! CAUSE I´M HAVING A GOOD TIME.”

Слично на популарната Queen Song, нема време за губење во Новото Нормално и многу за достигнување – затоа е совршено време за новитетите есен/зима 2022 година. Новите производи се карактеризираат со импресивни инстант ефекти, интензивни бои, високи перформанси и забележителни придобивки за нега. Уште еднаш, нема граници за љубителите на шминката – играјте со различни […]

Više...

essence MAKE BEAUTY FUN festive look!

Музичките фестивали се настани кои ни овозможуваат да си играме со својот изглед без ограничувања. Најдоброто место за да се покажат вистинските бои беше дефинитивно фестивалот Ultra Europe 2022. Убавината на essence брендот е тоа што шминката ја прави забава и радост. еssence е бренд кој буди девојка во секоја жена и секогаш е среќно […]

Više...

СРЦЕТО на козметичките брендови essence и Catrice, чука за секое живо битие на овој свет, а овој викенд чукаше за островот Силба

essence и Catrice веруваат дека само тие како брендови, избегнуваат исцрпување наприродните ресурни и учествуваат во одржувањето еколошка рамнотежа што покажува декаможат да бидат успешни на долг рок. Во саботата, 12-ти јуни 2021 година, одржана е АКЦИЈА – ЧИСТЕЊЕ НА ОСТРОВОТ СИЛБА вокоја заливите Папраница и Лојише беа исчистени од пластика и остатоци што го […]

Više...