Tek essence, ne besojme te bejme te bukuren te buzeqeshur. Zgjedhjet, eksperimentet, aplikimi dhe çdo largim i grimit te jet’ argetues.

Nje pasion per kujdesin Një pasion dhe një qasje per kujdesin ndaj grimit në harmoni me njerëzit, kafshët dhe mjedisin. Kjo eshte çfare CATRICE eshte e angazhuar.

essence e do vajzen dhe vajzat ne pergjithesi.

Tek essence, ne besojme te bejme te bukuren te buzeqeshur. Zgjedhjet, eksperimentet, aplikimi dhe çdo largim i grimit te jet’ argetues.

Pasioni jone per kete na udhezon qe te jemi top kreativ dhe me kualitet te larte, performance te fuqishme dhe produkte innovative.

Qe nga 2002 ne kemi ofruar produkte me çmime te perballueshme, me standard te larta per kulitetin e perberesve dhe kemi mbajtur pozicion te forte qe produktet te mos testohen ne kafshe. Te beni te bukuren te buzeqeshur të arritshme dhe të përgjegjshme është thelbësore për filozofin tonë.

Ne dispozicion ne 80 shtete, essence ben produkte te cilat ju bejn te bukur dhe buzeqeshur mbrenda dhe jashte. Kujdesi i essence. essenrace kujdesi pe art nana ibrahimi art ARTYLLART essence kujdeset per menyren sesi ne si marke lidhemi me mjedisin dhe konsumatoret tane. Kjo eshte arsyja pse ne kemi nje angazhim te forte ne Cruelty Free cosmetics, dhe ne e kemi pasur qe nga fillimi.

As kafshët dhe as mjedisi nuk duhet të vuajnë si pasojë e dashurisë sonë për bukurinë dhe grimin. Mbi këtë thelb ne po punojme shumë për të maksimizuar pjesën e produkteve vegane. Ne tashmë jemi në rrugën tonë, pasi rreth 84% e asortimentit është vegan dhe ne po punojmë për ta përmirësuar atë çdo ditë.

TE PASIONUAR PAS GRIMIT , BESNIK NDAJ NJERZVE DHE PLANETIT

Nje pasion per kujdesin Një pasion dhe një qasje per kujdesin ndaj grimit në harmoni me njerëzit, kafshët dhe mjedisin. Kjo eshte çfare CATRICE eshte e angazhuar.

Qe nga 2004, brendi Gjerman ka sjellur produkete ne raftet e dyqaneve te kozmetikes, ushqimit, dyqane online ne 70 shtete te botes. Gama pasqyron aspiratën e markës për t’u ofruar adhuruesve të bukurisë në të gjithë botën një larmi të gjerë ngjyrash dhe trendesh, formula luksoze dhe produkte novatore të bukurisë me përbërës të cilësisë së lartë. Motoja eshte gjithemone : ”Be Worry-Free“. ( Jeto pa stres)

Faqja e Catrice eshte ne dispozicion per 50 shtete Me shume se 2.2 milion ndjekes ne rrejtet sociale ne te gjithe boten 1.5 Milion klikilme ne faqen tone per muaj www.catrice.eu 82% jane vegane Me shume se 16 koleksione te grimit te cilat jane te limituara ne vit Shkalla e inovacionit eshte 50% per vit

Partnerët