VM2 cosmetics е фамилијарен бизнис

Нашата козметичка приказна започна вп 2007, со компанијата VM2,
Ние бевме дел од компанијата VM2 company основана во 1992., заедно растевме.

Многу години го градевме нашиот успех во козметиката чекор по чекор. Со силни брендови како essence and CATRICE.

Потоа, во 2017 година, започнавме заедничко вложување со Cosnova GMBH и станавме VM2 Cosmetics.

Cosnova GmbH е германска компанија со седиште во Сулцбах, Таунус, која ги продава козметичките брендови essence, CATRICE and L.O.V низ целиот свет.

Ние сме најгорди на ова партнерство.

Нашата успешна приказна

Одличен сооднос цена-перформанси:
Нашите успешни брендови essence и CATRICE нудат висококвалитетна декоративна козметика за клиентите ширум светот по врвен сооднос цена-перформанси. 90% од сите производи на cosnova се произведуваат во Европа и ние јасно кажуваме “не за тестирање на животни”.

На потег сме
Ние ги креираме трендовите на утрешниот ден!

Ние размислуваме глобално и дејствуваме
локално

ВКУПНО 10 ПАЗАРИ

Ние веруваме во моќта на глобализацијата. Тоа е причината зошто континуирано работиме на развој на нашата меѓународна мрежа. Ние внимателно ги набудуваме различните пазари за да добиеме подобро разбирање за нив, за да можеме да бидеме успешни на локално ниво.

Нашите дистрибутивни партнери низ целиот свет ни помагаат во ова. Компанија VM2 COSMETICS d.o.o. има централно складиште во Загреб, Хрватска од каде нашите производи се испорачуваат до сите земји во регионот.

По Хрватска, најважни пазари се Србија, Босна и Херцеговина, Словенија, Романија, Бугарија ,, Северна Македонија, Косово, Црна Гора и Албанија.

ПАРТНЕРИ