VM2 kozmetika eshte nje biznes familjar.

Dyqani jone i kozmetikes ka fillluar ne vitin 2007, me kompanin VM2.
Ne ishim pjese e kompanise VM2, e cila u themelua ne 1992, dhe ne e rritem se bashku.

Hap pas hapi per shume vite e e ndertuam suksesine kozmetikes. Me marakt te fuqishme, essence dhe CATRICE

Pastaj ne 2017 ne filluam nderrmarrjet e perbashketa me Cosnova GMBH dhe u beme VM2 Cosmetics.

Cosnova GmbH eshte nje kompani Gjermane me seli ne Sulzbach, Taunus, e cila shet ne gjithe boten market essence CATRICE dhe L.O.V.

Ne jemi shume krenar per kete partneritet.

Historia e suksesit tone

Çmime te shkelqyeshme-raporti i performances:
Suksesi i markave essence dhe CATRICE ofron kualitet te larte, kozmetike dekorative tek klientat ne gjithe boten me nje super raport mes çmimit dhe performances. 90% e produkteve te cosnoves jane prodhuar ne Europe, dhe me qartesi e themi se nuk jane testuar ne kafshe.

Ne jemi ne levizje
Ne jemi duke krijuar trende per te ardhmen!

Ne mendojme globalisht, edhe veprojme lokalisht.

10 DYQANE NE TOTAL

Ne besojme ne fuqine e globalizimit. Kjo eshte arsyja qe ne vazhdimisht punojme ne zhvillimin e rrjetit tone nderkombetar.

Ne vëzhgojmë tregjet e ndryshme nga afër për të fituar njohuri më të mira rreth tyre në mënyrë që të jemi të suksesshëm në nivel lokal.

Distributoret tone kudo ne bote na ndihmojne neve per te realizuar kete. Kompania VM2 COSMETICS d.o.o. ka qendren e magazines-depos ne Zagreb te Kroacis prej ku produketet tona shperndahen ne te gjitha shetet te tjera ne region.

Pas Kroacis, me te rendesishme jane dyqanet ne Serbi, Bosnje dhe Herzegovine, Sloveni, Romani, Bulgari, Maqedonia Veriore, Kosova, Mali i Zi edhe Shqiperia.

Partnerët