essence MAKE BEAUTY FUN pamje festive!

Festivalet muzikore janë ngjarje që na lejojnë të luajmë me pamjen tonë pa kufizime. Vendi më i mirë për të treguar ngjyrat tuaja të vërteta ishte padyshim festivali Ultra Europe 2022. Bukuria e markës essence është se grimi është argëtim dhe gëzim. essence është një markë e gëzueshme që i do femrat dhe zgjidhet gjithmonë […]

Više...

SRCE kozmetičkih brendova essence i Catrice tuče za svako živo biće na ovome svijetu, a ovog vikenda tuklo je za otok Silbu

Essence dhe Catrice besojne se vetem ato marka qe shmangin varferimin e burimeve natyrore dhemarrin pjese ne ruajtjen dhe mbikqyrjen e ekuilibrit ekologjik mund te jene te suksesshem ne planafatgjate. Te shtunden, me 12 qershor 2021, u mbajt nje Aksion ne ishullin Silba per pastrimin e gjirit Papranicadhe Lojisce nga plastika dhe aluvionet qe ndoten […]

Više...