Është e vështirë të gjesh një fondatinë të mirë, veçanërisht atë që të jep një mbulim pa peshë dhe afatgjatë pa tharje të lëkurës.

Vepron si një pudër, ndihet si një serum: pluhuri i ri CATRICE Nude Drop Tinted Serum ka një përbërje shumë të lëngshme, të lehtë dhe siguron një kompleksitet të gjatë dhe rrezatues me mbulimin e tij të lehtë dhe mesatar. Lë lëkurën tuaj të butë pas aplikimit.

Në të njëjtën kohë, formula ushqen lëkurën me acid hialuronik dhe vitaminë E dhe siguron lagështi deri në 24 orë.

Teksti përmban pigmente të veshura posaçërisht dhe nuancat rregullohen butësisht me tonin natyral të lëkurës për t’u përshtatur me ngjyrat e llojeve të ndryshme të lëkurës.

Serumi është i përshtatshëm për njerëzit me lëkurë të ndjeshme.

  • Pluhur me përbërjen e një serumi të lëngshëm
  •  Me acid hialuronik dhe vitaminë E
  •  Efekti i kujdesit hidratues 24 orësh

Pluhuri i lëngshëm Catrice Nude Drop Tinted Serum vjen në një shishe transparente qelqi me një pipette qelqi për dozë.

Serumi mund të aplikohet dhe të përzihet me një sfungjer make-up, furçë ose gishta. Është më mirë që së pari të aplikohet pak pluhur në urën e hundës dhe të faqeve, pastaj të përzihet nga jashtë në lëvizje rrethore. Më pas, mjafton të rrahësh lehtë përbërjen dhe ta fërkosh mirë në lëkurë për një lëkurë të përgatitur në mënyrë të përsosur.