Музичките фестивали се настани кои ни овозможуваат да си играме со својот изглед без ограничувања. Најдоброто место за да се покажат вистинските бои беше дефинитивно фестивалот Ultra Europe 2022.


Убавината на essence брендот е тоа што шминката ја прави забава и радост. еssence е бренд кој буди девојка во секоја жена и секогаш е среќно избран поради неговиот најдобар квалитет и најдобра цена. Затоа еssence е број еден европски козметички бренд.


еssence се обидува да обезбеди производите да не содржат состојки кои се тестирани на животни, вегански и без штетни состојки како што се соединенија на PEG, микропластични честички и парабени. еssence се грижи за луѓето, животните и животната средина.


essence веќе има огромно искуство во креирање фестивалски изгледи на Ultra со мотото MAKE BEAUTY FUN, погледнете како го направивме тоа со блескави и вистински забавни вибрации, во essence pink катчето имаше вистинска блескава и неонска забава.