Festivalet muzikore janë ngjarje që na lejojnë të luajmë me pamjen tonë pa kufizime. Vendi më i mirë për të treguar ngjyrat tuaja të vërteta ishte padyshim festivali Ultra Europe 2022.


Bukuria e markës essence është se grimi është argëtim dhe gëzim. essence është një markë e gëzueshme që i do femrat dhe zgjidhet gjithmonë me kënaqësi për shkak të cilësisë më të mirë dhe çmimit më të mirë. Kjo është arsyeja pse essence është marka kozmetike numër një ne evrope.


essence përpiqet të sigurojë që produktet të mos përmbajnë përbërës që janë testuar te kafshët, se ato janë vegane dhe pa përbërës të dëmshëm si komponimet PEG, grimcat mikroplastike dhe parabenë. essence kujdeset për njerëzit, kafshët dhe mjedisin.


essence tashmë ka shumë eksperiencë në krijimin e look-eve të festivalit në Ultra me moton MAKE BEAUTY FUN, shikoni si e bëmë me shkëlqim dhe një atmosferë të vërtetë party, në këndin rozë essence kishte një festë të vërtetë glitter dhe neon.