Catrice пролет/лето 2024 ја слави убавината на индивидуалноста. Оваа сезона е за зајакнување на самоизразувањето и откривање на производите за убавина и трендовите кои се уникатни како и секој што ги носи. Исто така, се работи за откривање на радоста што ја носи шминката и наоѓање нови омилени и основи кои го прават секој ден малку помагичен и поубав.

BEAUTY TRENDS

BEAM ME UP

Фантазиите за убавина стануваат реалност, холографски бои, ефекти на етерична кожа и текстури кои воодушевуваат. Оваа надреална колекција за очи, лице, усни и нокти дава футуристички сјај и ги осмелува носителите да сонуваат големо и да го надминат основното.

CATRICE CAN GLAM

Трендовите за убавина Y2K се враќаат со одмазда! Смелите бои и уметничките потези се на врвот на листата на желби за трендовите пролет/лето. Со наклонетост кон ноќниот живот и тоа што доаѓа со него, од драматични ефекти до живописни нијанси, изразувањето на дивата страна на убавината никогаш не било толку забавно.

EFFORTLESSLY PERFECT

Што помалку, тоа попаметно, е мотото за шминка за да изгледате не нападно оваа сезона. Да правите повеќе со помалку е лесно со производите, без разлика дали имате пет минути или 30 за шминкање. Станете сјајни, блескави и прекрасни со новите задолжителни производи кои заштедуваат време и служат совршенство.

BASICS 2.0

Овие основи се сè само досадни не. Висококвалитетните формули кои нудат најдобри перформанси во својата класа – со одлична цена – ја менуваат играта. Одржливите новитети се на врвот на листата на секојдневни производи во кои треба да се заљубите.